MyReportOnline

Wonen

Publieke en private organisaties gaan zich in Amsterdam samen hard maken voor een sociaal en inclusief Oostenburg. Op initiatief van woningcorporatie Stadgenoot, de gemeente Amsterdam en Syntrus Achmea Real Estate & Finance hebben eigenaren en sociaal partners gisteren een ‘sociaal manifest’ ondertekend. Doel is een wijk te creëren ‘die voor iedereen open en toegankelijk is en ruimte biedt aan ieders leefstijl en behoeften’.

Evertshof harderwijk Veluwe drie landen midden Nederland makelaaqrsHet project Evertshof  ligt op een unieke locatie in het buitengebied van #Harderwijk aan de gemeentegrens van Ermelo. Door de centrale ligging is het hofje erg goed bereikbaar.Zes unieke woningen zijn van de tekentafel van EVE architecten gerold. Iedere woning is uniek en misschien sluit één van deze woningen wel perfect aan bij uw woonwensen.

De snel stijgende bouwkosten en tekorten aan materialen remmen de woningbouw in Nederland af. Er zijn zelfs al projecten stilgelegd. Deze ontwikkeling is verontrustend, omdat Nederland juist voor een enorme woningbouwopgave staat.Nederland zou er daarom goed aan doen om de bouw in een sneller tempo circulair te maken. De bestaande bouw zit vol bruikbare grondstoffen die nog een keer in te zetten zijn. Dit maakt ons land op de langere termijn minder afhankelijk van grondstoffen uit andere landen.

Interlotto Europa / Euromillion Bono Lotto Program Kantoor Plaza Juan Carlos c-14541, Madrid Spain. #valse-email

Het Internationale Onderdirecteur promtie / Prijswinning
Referentienummer: GG / 654560010 / ESP

Attentie: Gelukkige winnaar !!!

Wij zijn blij om u te informren dat er vandaag de uitslag van deIntertlotto Euromillion Bono Lotto Program dat op 15th April 2022 met samenwerking met de Wereld toerisme Organisatie en het Spaanse Ministerie van Toerisme. Of officieele resultaat werd vandaath 16th Mei 2022 vrijgegeven Uw e-mail adres is verbonden met de volgende ticketnummer U214, 442, 002 met serienummer U2113-09 in trok of geluks nummers: U18- 24-28 - 33 - 37 - 45 in dit werd winnende nummers van de tweede catogorie van dit promotie.

Cover gezonde stad index 2020 Arcadis

Door de verwachte groei is het een flinke opgave om deze fysiek zo in te richten dat ze een bijdrage leveren aan de gezondheid van de bewoners. Voor steden die krimpen is het de uitdaging om voorzieningen die bijdragen aan de gezondheid te behouden. Een extra uitdaging ligt er voor de wijken waar veel mensen met een lager inkomen en lagere opleiding wonen. De opgave is hier om de fysieke omgeving samen met de bewoners gezonder te maken. De belangrijkste conclusie is dat goed beleid ertoe doet!’

Om de huisvesting te verbeteren en onveiligheid in buurten tegen te gaan, trekt het kabinet komend jaar 412 miljoen euro uit, zo meldt het AD vandaag. Van het geld worden 20.000 woningen gerenoveerd. ‘Dit is een belangrijke eerste stap naar meer leefbare wijken’, zegt Lou Repetur, programmadirecteur bij Movisie. ‘Naast stenen is het van belang te investeren in inwonerparticipatie en sociale aspecten van leefbaarheid als we het leven van mensen in een kwetsbare situatie willen verbeteren.’

Adviesbureau Arcadis heeft twintig steden beoordeeld op gezondheid. Groningen, Nijmegen en Maastricht gaan op kop. Daar gaat het erg goed en daarin speelt groen een belangrijke rol. De vier grote steden daarentegen scoren niet goed op de onderdelen ‘gezond milieu’ en ‘gezonde buitenruimte’. En dat heeft alles te maken met het beleid om extra woningen allemaal te bouwen binnen de grenzen van de bestaande steden.


Cultuur
Harderwijk
Myreport
feed-image Myreport
Milieu

HOT TOPIC

Binnenland & Buitenland

Geld