MyReportOnline

ijsbaan harderwijk heli psVoorzitter  -Inspraak 17-2-2022 - helaas was ik een paar minuten te laat en is de raad gestart zonder burgers- @raadharderwijk

Vanwege  Grensoverschrijdend gedrag werd ik geschorst als lid van de Klankbordgroep voor het Project Nieuw Weiburg.  Een project voor ruim 1500 woningen en torens van 70 meter hoog. Van nog geen .. 7 voetbalvelden groot. En vele miljoenen euro’s moet opleveren.  Ik stuurde geen dickpicks naar gemeente chicks.  En Ik heb digitaal –niet-  in de billen geknepen van de voorzitter. 

Hamburgerdisco HarderwijkGewaarschuwd mens telt voor twee. De ‘t Jongens achter de #Burgerfabriek #Harderwijk hebben –een flink pak boter op hun hoofd. Om niet eerst met de gemeente in gesprek te gaan en luisteren naar hun gratis adviezen. Met “Drive-Thru” is de functie “kantine” aan de Baanweg 30, erg ruim opgerekt. Een beetje ondernemer hoort de voorwaarden te weten. Als je schijt hebt aan regels en te lui bent om te lezen en zelf geen formulier kan invullen. Vroeg of laat loop je tegen de lamp. -Beetje dom- Nu staat op website van De Fabriek, “Cancelled” en “Plezier is in deze tijd verboden aldus de gemeente.😉”. Omdat de ene broer lol wil maken kan andere broer zijn vergunningen voor meerdere jaren kwijt raken. Wel gemakkelijk om de schuld aan de gemeente Harderwijk te geven. ’t Jongens -Jammer van een leuk idee – . Niet de gemeente heeft de boel verpest - maar de ‘t Jongens hebben de boel verziekt in Het Nachthok.

Er is een gebrek aan eensgezindheid als gevolg van verscheidenheid aan organisaties. Hoor en lees ik regelmatig over het werk van de lokale politiek. Harderwijk heeft een centrumfunctie op de Veluwe en op veel vlakken laat deze steken vallen.

zwarte piet met oorbellenOp dit moment discrimineert Sinterklaas Zwarte Piet. Door sociale druk vanuit de anti-Zwarte-Piet-lobby moet de goedheiligman, in verschillende Nederlandse gemeenten, zijn trouwe anonieme vrienden thuis laten. Niet alleen gemeenten zoals Amsterdam weigeren toegang aan Zwarte Piet. Omroepen laten door het argument dat Zwarte Piet discrimineert, alleen nog milieuvriendelijke schoorsteen Pieten op de beeldbuis verschijnen. En Supermarkten laten Mederlanders met een migratie achtergrond de marketinguitingen beïnvloeden. De discussie over Zwarte Piet slaat door. Een ding is zeker – Zwarte Piet is Nederlands Cultureel Erfgoed –

Subcategorieën


Binnenland & Buitenland